Csatornadugulás megszüntetése

Csatornadugulás elhárítás tanács

Csatornadugulás a leg váratlanabb pillanatba szokott keletkezni. Szinte nem is tudunk felkészülni rá. Bárhól keletkezhet akár épületen kívül vagy épületen belül. A használat során bár melyik csatorna eldugulhat, és ilyenkor kell az azonnali segítség.

A dugulás bekövetkezésénél jobb, ha mihamarabb nekilátunk a dugulás elhárításnak. Nagyon sok házi praktikát tudunk alkalmazni a dugulás megszüntetésére. A jól bevált módszer a szódabikarbóna és ecet. Nagy mamáink is igen sokat használták és igen nagy sikerrel. Öntsünk szódabikarbónát a lefolyóba és öntsünk utána egy fél üveg ecetet. Ha kipezsegték magukat jöhet egy jó adagforró víz utána a lefolyóba. Amit feloldott a vegyszerünk azt bő vízzel mosassuk le. Ha nem sikerült a dugulás elhárítás, akkor kérjük egy dugulás elhárító szakember segítségét. Ma már nagyon sok dugulás elhárító eszköz létezik. A leg ismertebb a csőgörény, a gépi csatornatisztítás. A másik csodafegyver a womázás a nagynyomású mosó használat. Épületen kívül az egyik leghatékonyabb dugulás elhárító eszköz. Egy szakember ezekkel az eszközökkel biztos, hogy megszünteti a dugulást falbontás nélkül. Még nagyon jó eszköz a vécé pumpa, ez is sok kisebb dugulást meg tud szüntetni. Mindenekelőtt az oda figyelés és a szakszerű használat a legjobb dugulás megelőzés. Ha mégis bekövetkezik a dugulás, akkor szoktam mondani”Semmi kétség Sanya a segítség” kérem, hívjon, hogy segíthessünk.

Vállalunk csatorna kiépítését, cseréjét. Vécé csésze cseréjét, vécé tartály és csapok javítását és cseréjét. Vízórák kiépítése és cseréje. Minden vízszerelési és fűtésszerelési munkát vállalunk.

 

Nálunk nincs kiszállási díj, Nincs folyóméter díj, Nincs hétvégi felár!

Nincs óra díj!

Csatornadugulás elhárítás 06 20 491 5089

 

 

Kategóriák
0 hozzászólás
0 Pings & Trackbacks

Vélemény, hozzászólás?