2016. 08. 09.

Dugulás elhárítás utáni a fertőtlenítés

Dugulás elhárítás utáni fertőtlenítés

 Biztos, hogy ha elönti a szennyvíz a fürdőszobáját, vagy mondjuk az üzlete pincéjét, akkor dugulás elhárításra van leginkább szüksége? Nem, Ön a meglévő helyiségét szeretné újra használni, ugyanolyan jó minőségben, mint amilyen korábban volt. Tiszta és működő fürdőszobára van szüksége, nem pedig egy csata utáni rommezőre, egy szennyvíztől bűzlő szétvert helyiségre, igaz?

Egy igazán makacs dugulás általában nem túl diszkréten jelentkezik. Nem akkor hív szakembert, amikor egy kicsit nehezen folyik le a lefolyón a víz, hanem többnyire akkor, amikor a visszafolyó szennyvíz elönti a földszinti helyiségeket. Egy ilyen esetben a munka nem állhat meg akkor, amikor a dugulást megszüntetjük. A feladat a helyiség helyreállítása, használhatóságának visszaállítása. Ehhez pedig arra is szükség van, hogy szükség esetén a felbontott szerelvényeket újraépítsük, a helyiséget pedig fertőtlenítsük. A dugulás során kiömlő szennyes lé fertőtlenítés nélkül közegészségügyi, járványügyi problémát is okozhat. Ha nem is fertőző, akkor is undort keltő anyagról van szó, aminek a nyomait igen nehéz eltüntetni. Házilagos módszerekkel nem is nagyon lehet, vagy csak hosszú idő alatt.

Vannak olyan esetek, amikor nincs hosszú idő arra, hogy a csőtörés, dugulás által érintett helyiséget rendbe tegyük. Ha a dugulással érintett helyiségben vagy annak környékén ügyfélfogadás történik, például ügyfelek, vevők is használják a mosdót, akkor komoly veszteséget jelenthet, ha nem sikerül a dugulás következményeit nagyon gyorsan eltakarítani. Ilyen esetekben lehet szükség egy gyors fertőtlenítésre. Az érintett falakat, lábazatot, a padlót egy permetszóró berendezéssel lehet fertőtleníteni rövid időn belül. Erre a célra általában környezetbarát fertőtlenítőszert alkalmaznak, mely emberekre nem mérgező hatású és környezetbarát. A fertőtlenítőszer rövid idő alatt, szinte már percek alatt is kifejti hatását. Szinte újravarázsolja a dugulás által érintett helyiség falait és levegőjét. Valóban eltünteti a kellemetlen szagokat, nem csak elfedi őket.

 

 

Dugulás elhárítás és vízszerelés 06 20 491 5089

 

 

© Duguláselhárítás Gödöllő 2015–2024, Minden jog fenntartva!
Készítette: Harcsa Sándor