2017. 02. 08.

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyébe

Csatornadugulás elhárítás Budapesten és Pest megyébe 06 20 491 5089

Dugulás bárhol bármelyik lefolyóbacsatornába lehet. Ezeknek az elhárításához vannak külön féle taktikák, tanácsok. Csatorna dugulás megelőzésére, a következő lehetőségeket, praktikák és módszereket ajánlom. Ha van padló összefolyó, akkor azt 3-4 havonta tisztítsuk ki, alaposan és bő forró vízzel öblítsük, mossuk át.

A vécébe a nem oda illő dolgokat (törlő, kendő, popsi törlő, fültisztító, egyéb) ne dobjuk bele csak egy erre a célra külön oda készített szemetesbe, ezzel is elkerülhetjük és megelőzhetjük a dugulást. Főzésnél megmaradt zsírt, olajat, panírport, ne öntsünk a mosogatóba és a vécébe se. A vécébe a kosaras illatosítókkal különösen óvatosan bánjunk, mert a kisfül könnyen eltörik, kiakad a vécé széléről, bele esik a csészébe és máris kész a dugulás. Inkább használjunk könnyen lebomló önragasztós vécé illatosítót és fertőtlenítőt. Ügyeljünk arra, hogy a zuhanyzó, és kád lefolyóját mindig takarítsuk ki a hajszálaktól, mert ezek is könnyedén dugulás okozhatnak, ha hajat mosunk, tegyünk a lefolyóra kis szűrőt, ami a kihulló hajszálakat felfogja. Mosogatóba 2-3 havonta öntsünk szódabikarbónát és öntsünk utána ecetet, majd tíz perc múlva bő forró vízzel öblítsük át. Ez a csodaszert nem csak dugulásnál lehet használni, hanem dugulás megelőzésére is kiválóan alkalmas. Ha ezeket az apró praktikákat-ötleteket betartjuk, nagyon sokat teszünk a dugulás megelőzéséért.

Továbbá vállalunk épületen belül és kívül minden féle dugulás elhárítást. Csatornacső, lefolyócső cseréje, épületen belül és kívül is. Precízen, pontosan, megbízhatóan, falbontás nélkül. Nem csak dugulás elhárítást vállalunk, ha nem vízvezeték szerelést is.

Nálunk nincs kiszállási díj, nincs folyóméter díj, nincs hétvégi felár!

„Semmi kétség Sanya a segítség”

Dugulás elhárítás vízszerelés fűtésszerelés     06 20 491 5089

 

© Duguláselhárítás Gödöllő 2015–2024, Minden jog fenntartva!
Készítette: Harcsa Sándor