2017. 03. 13.

Vécé dugulás elhárítása

Dugulás elhárítás a vécébe 06 20 491 5089

Vécédugulás okozója több dolog is lehet. Először is hogy milyen ételmaradékot öntünk bele. Ha kicsit oda figyelünk, és nem ejtünk bele semmit és nem öntünk bele nagy darabos ételmaradékot akkor már sokat tettünk a dugulás megelőzéséért. Másik dolog és ok lehet a túl víz takarékos vécé tartály is.

A mai nagyon spórolós világban sokan úgy gondolják, hogy egy víztakarékos vécé tartály milyen jó ölet, és a legjobb választás. Igen jónak tűnik, mert spórolunk a vízzel, és ez által kevesebb a csatornadíj is. Ez így is van csak, ne felejtsük, el kevesebb víz nehezebben viszi el a rábízott hulladékot, szennyeződést, nehezebben mossa le a vegyszereket, tusfürdőt, szappan maradékot. Ezek ez által sokkal könnyebben lerakódhatnak a lefolyócső falán és könnyebben előfordulhat a dugulás. Akkor nem biztos, hogy sokat spóroltunk, ha még dugulás elhárító szakembert is kell hívni. Ezért jól gondoljuk, át milyen vécé tartályt szereltetünk fel. Egy közép kategóriás vécé tartály épp olyan jó, mint a felső kategóriás. Nagyon sok jó, és megbízható tartály van ma már. De időnként nem árt a csatornarendszert bő vízzel átmosatni. A dugulás egyik ellenszere az oda figyelés, és a megelőzés.

Dugulás elhárítás Pest megyébe is garanciával.

Továbbá vállalunk Budapesten az, I, II, III, IV, V, VI, dugulás elhárítást, VII, VIII, IX, X, XI, zuhanyzódugulás elhárítást, XII, XIII, XIV, XV, mosdó dugulás elhárítást, XVI, XVII, XVIII, XIX, vécédugulás elhárítást, XX, XXI, XXII, XXIII, mosogató dugulás elhárítást.

Dugulás elhárítás falbontás nélkül 06 20 491 5089

Nálunk nincs kiszállási díj!

Nincs folyóméter díj!

Nincs óra díj!

Nincs ünnepnapi és hétvégi felár!

 

© Duguláselhárítás Gödöllő 2015–2024, Minden jog fenntartva!
Készítette: Harcsa Sándor