Duguláselhárítás épületen kívül

2016. 04. 10.

Duguláselhárítás épületen kívül

Dugulás a fő lefolyóban

Új építésű háznál ritkábban fordul elő dugulás a fő lefolyóban. Ilyen problémával általában a régebbi építésű ingatlanoknál találkozhatunk. A fő lefolyóban jelentkező dugulás általában ott fordul elő, ahol nincs csatornázás és a szennyvíz az emésztőgödörben gyűlik össze. Gyakran előfordul, hogy nem ellenőrzik az emésztőgödör telítettségét. Ha megtelik az emésztő, a szennyvíz nem tud kifolyni a lefolyócsőből, és a szennyvíz a csövön keresztül visszafolyik.

duguláselhárítás házon kívül gyökérbenövésIlyenkor a legfontosabb, hogy ki kell szippantatni az emésztőgödröt, és ha szerencsénk van, a csatorna lefolyócső is leürül.

duguláselhárítás házon kívül gyökérbenövésHa a dugulás továbbra is fennáll, akkor szakember segítségét kell kérni a dugulás elhárításához.

 

A régebbi ingatanoknál további probléma adódhat abból, hogy a csatornacső vagy lefolyó cső még eternitből, betonból vagy vascsőből készült. Az ilyen anyagból készült lefolyókba könnyen benő a gyökérzet, és ez gyakran okoz dugulást. Ilyen esetben kevésbé hatásosak a házi praktikák, legtöbbször duguláselhárítással foglalkozó szakember segítségét kell kérni.

Ilyenkor a csőgörényhez komoly gyökérvágó fejet kell feltenni. Sajnos a benőtt gyökérzetet a gyökérvágó fejjel felszerelt csőgörény sem tudja 100 százalékosan megszüntetni, legtöbbször csak ritkítani lehet vele. Véglegesen csak a csatornacső cseréjével lehet megszüntetni a gyökérbenövést.

Gyökérbenövés esetén mindig hívjon szakembert!

Duguláselháritás: +36 20 491 5089

Duguláselhárítás Pest Megyében a következő településeken:

Budakalász, Budakeszi, Bag, Budaörs, Ecser, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Dómon völgy, Erdőkertes, Érd, Tót, Fót-Liget, Gödöllő, Gyál, Halásztelek, Isaszeg, Kerepes, Kistarcsa, Mária Besnyő, Maglód, Monor, Mogyoród, Nagytarcsa, Üllő, Üröm, Pomáz, Telki, Törökbálint, Pécel, Szilasliget, Szentendre, Vecsés, Veresegyház

Vállalunk:

Duguláselhárítást, lefolyó tisztítást, fertőtlenítést, vízvezeték szerelést, fűtésszerelést.  Csatorna bekötést ásással, ha kell tervezéssel együtt is.

Duguláselhárításnál nálunk NINCS kiszállási díj!

Duguláselhárításnál nálunk NINCS óra díj!

Duguláselhárításnál nálunk NINCS folyóméter díj!

Ami van nálunk: Precíz, tiszta, pontos munka!

© Duguláselhárítás Gödöllő 2015–2024, Minden jog fenntartva!
Készítette: Harcsa Sándor