2016. 06. 10.

Dugulás elhárítás a mosdónál

Dugulás elhárítás mosdónál 06 20 491 5089

Nagyon sok helyen alakul ki dugulás a mosdónál. Sokszor a mosdó szifonba van a dugulás. Több helyen találkoztam már a flexibilis mosdó szifonnal, ami igen csak hozzá járul a dugulás kialakulásához. Miért alakul ki dugulás a mosdónál, ha nagyon vigyázunk? A mosdónál nagyon sok helyen találkozhatunk flexibilis (harmonika) mosdó szifonnal.

Ezek a szifonok aránylag nem is drágák, és nagyon könnyen beszerelhető. Sok szaktudást egyáltalán nem igényel. A beszerelésnél arra kell figyelni, hogy a szifon rész, a bűz elzárás ki legyen alakítva, benne mert különben könnyen visszajön a csatorna szag, és elárasztja az egész lakást. Azért szerintem nem válik a javára, hogy könnyen eldeformálódik, elveszti az alakját, és a belsejébe a redőknél, a bordáknál sokkal könnyebben megakad szennyeződés. Szerintem a kicsit drágább hagyományos szifonok (búra szifon, csőszifon), sokkal jobbak, és megbízhatóbbak.

 

Továbbiakban, amiben még segíteni tudunk: vécék és tartályok cseréje, csapok cseréje

Mindennemű vízszerelés. Ázások csőtörések megszüntetése.

Csatorna kiépítése bekötése tervezéssel is. Lefolyók javítása és cseréje, csatornacsövek javítása és cseréje. Fürdőszoba felújítása (víz, lefolyó, stb)

Csatornadugulás elhárítás falbontás nélkül                                                                                                                                                        Vízvezeték szerelés 06 20 491 5089

 

© Duguláselhárítás Gödöllő 2015–2024, Minden jog fenntartva!
Készítette: Harcsa Sándor