2016. 09. 02.

Csatorna dugulás elhárítás

Csatornadugulás elhárítás 06 20 491 5089

Ha otthonába dugulás keletkezik, akkor minket mikor hívhat? Minket szinte az év 365 napján hívhat, mert ha kell, mi mindig dolgozunk. Amikor azt veszi észre, hogy nem folyik le a szennyvíz a csatornába arra nem is gondolunk előtte, hogy nekünk van a lakásban, vagy a házban lefolyó rendszer.

A dugulásnál, akkor ott egyből eszünkbe jut, beugrik, hogy van ilyenünk is. Mikor szokott jó időben jönni a dugulás. SOHA! De általában vagy ünnepnapon, vagy hétvégén, vagy amikor a család eljön és sütünk, főzünk, és ilyenkor van a legnagyobb szükségünk a lefolyó tisztaságára, átjárhatóságára. Általában ilyenkor használjuk a legtöbbet a lefolyót, és ilyenkor van a legnagyobb igénybevételnek kitéve.. Ilyenkor nagyon jó, ha tudja egy megbízható duguláselhárító szakember telefonszámát. Budapesten és Pest megyébe nagyon sokat dolgozunk, mert nagy terület, és nagyon sok a probléma a csatorna lefolyó rendszerrel, mert sok helyen nagyon régiek a csatornacsövek. Mitől lehet és keletkezhet dugulás? Egyszerű dolgok is dugulást okozhatnak, mint a túlzottan sok tusfürdő használat, vagy több mosogató szert, mosó szert használunk. Ezek könnyedén dugulást tudnak okozni. A mennyiséget csökkentve is megelőzhetjük a dugulást. Egy kis odafigyelés komoly problémáktól kímélhet meg bennünket, és sokat tehetünk a dugulás megelőzéséért. Szoktam mondani”semmi kétség Sanya a segítség” ha bármilyen vízszerelési vagy csatorna problémája van, kérem, keressen.

Továbbá vállalunk: Mindennemű vízszerelési munkát, csatorna kiépítést, és cseréjét. Vécék, tartályok, mosdók, csapok cseréjét. Központi fűtésszerelést, radiátorok és szelepek cseréje

 

Csatornadugulás elhárítás és vízszerelés                             06 20 491 5089

 

 

© Duguláselhárítás Gödöllő 2015–2020, Minden jog fenntartva!
Készítette: Harcsa Sándor