2016. 10. 26.

Otthoni dugulás elhárítás

Dugulás elhárítás otthon

A vécébe, ha dugulás következik be, házilagosan is próbálkozhatunk a dugulás elhárítással. Ha bele esett valami tárgy kívülről, ne húzzuk le, mert lehet, hogy a vécé csészébe elakad, azt akkor már csak a vécé felszedésével lehet kiszedni. A vécé csészébe látni a bele esett dolgot akkor neki állhatunk a dugulás elhárításnak.

Húzzunk fel egy gumikesztyűt és szedjük ki óvatosan a csészéből a dugulást okozó tárgyat. Ha sikerült, akkor kisebb spórolást hajtottunk végbe, mert nem kellett hívni dugulás elhárító szakembert. Ha nem esett kívülről bele semmi, csak egy alapdugulás keletkezett, akkor jöhet a következő próbálkozásunk. Jöhet a jó öreg vécé pumpa használata. Legyen, bő víz a csészébe helyezzük bele a pumpát és kezdjük el le felmozgatni a vízbe úgy, hogy minél nagyobb vákuumot képezzünk vele. Vigyázzunk, mert a pumpa hatására könnyen kicsaphat a víz a csészéből, és eláztathat minket, és a környezetünket. Így talán fel tudjuk lazítani a dugulást és elmegy a szennyeződés a csatornába. Ha így sem sikerült megoldani a dugulást, akkor hívjunk duguláselhárító szakembert, mert valószínű már csak a csőgörény tud a duguláson segíteni.

Vécé dugulás elhárítása, mosdó dugulás elhárítása falbontás nélkül, mosogató dugulás elhárítása, zuhanyzó dugulás elhárítása, kád dugulás elhárítása, padló összefolyó dugulás elhárítása, külső aknák dugulás elhárítása

Továbbá vállalunk épületen belül és kívül minden féle dugulás elhárítást.

Vállalunk lefolyó és csatornacső cseréjét, épületen belül és kívül is.

Ha szükséges és a megrendelő kéri, akkor vízvezeték szerelést is vállalunk.

Nálunk nincs kiszállási díj, nincs folyóméter díj, nincs hétvégi felár!

Hívjon bizalommal, hogy segíthessünk. Köszönöm.

Dugulás elhárítás, csatornakamerázás                     06 20 491 5089

 

© Duguláselhárítás Gödöllő 2015–2024, Minden jog fenntartva!
Készítette: Harcsa Sándor