2016. 11. 04.

Csőgörényes dugulás elhárítás

Dugulás elhárítás csőgörénnyel házilag

Dugulás elhárítás házilag csőgörénnyel, falbontás nélkül. Házi használatra sok féle csőgörényt és több féle méretbe árulnak. Otthoni használatra lehet kapni vékonyabb csőgörényeket, amit kisebb dugulásoknál lehet azért használni is.

Ha nekem kellene választanom, vagy én nekem kellene ajánlanom, akkor nem a legvékonyabbat venném, de nem is a legvastagabbat. Egy köztes megoldást keresnék minden féleképen. Legalább 7-8 mm vastag legyen pici fejjel a végén. Egy ember ezt nem tudja kezelni, jó, ha áthívjuk a szomszédot segíteni. Egyik irányítja, vezeti bele a lefolyóba a kicsi házi csőgörényt, a másik óvatosan tekergeti egy irányba, de úgy hogy meg ne törjön, vagy bele ne szoruljon, mert máris dobhatjuk el, ha még saját magunk ki tudjuk venni. Kisebb dugulást ezzel a kis csőgörénnyel is meglehet oldani, de vigyázzunk, arra nehogy túlerőltessük és beszakadjon. Sajnos már ilyennel is többször találkoztam, épp hogy ki tudtam szedni falbontás nélkül.  Ha dugulása van, vagy ilyen problémával találkozik, hívjon egy dugulás elhárító szakembert. Amiben még segíteni tudunk:

Vécé dugulás elhárítása, mosdó dugulás elhárítása, mosogató dugulás elhárítása, zuhanyzó dugulás elhárítása, kád dugulás elhárítása, padló összefolyó dugulás elhárítása, külső aknák dugulás elhárítása.

Továbbá vállalunk épületen belül és kívül minden féle dugulás elhárítást.

Lefolyó és csatornacső cseréjét bekötését, tervezéssel engedélyeztetéssel együtt.

Ha megrendelő úgy kéri, akkor vízvezeték szerelést, és csatornakamerázást is vállalunk.

Nálunk nincs folyóméter díj,

Nincs ünnepnapi és hétvégi felár!

Dugulás elhárítás, vízvezeték szerelés                             06 20 491 5089

 

© Duguláselhárítás Gödöllő 2015–2024, Minden jog fenntartva!
Készítette: Harcsa Sándor