2016. 12. 01.

Dugulás elhárítási tanácsok

Tanácsaink. Mindennapi dugulás elhárítási tanácsaink  

 Nem folyik le a víz a mosdóból, folyik ki a víz a kagylóból, eldugult a zuhanyzó, mert nem folyik le? Ezekre a fontos problémákra is több hasznos tanáccsal szolgálunk. Érdemes a vécé frissítőt nem a nem műanyag kosarasat venni és a vécé csésze peremén tárolni, mert a leggyakoribb dugulás oka az, hogy belepottyan a vécé csészébe és máris okozhat dugulást.

Ha hajmosásnál, szőrtelenítésnél, esetleges hajvágásnál mindenképpen használjunk a lefolyóra rakható szűrőt, ami napjainkba többféle anyagból műanyag, vagy fém fellelhető, néhány száz forintért. Ugyanez a fajta kis szűrőt érdemes a konyhában is használni, ahol pedig jó szolgálatot tesz az ételmaradék felfogásával, és meg gátolja a lefolyóba való bejutását. Számos ötlet praktika létezik a lefolyók tisztántartására, de ne felejtsük el, hogy a lefolyótisztítók károsítják környezetünket, és egy nagyobb dugulást nem képesek és nem tudnak megszűntetni. Ha nem vagyunk kreatívak, bátrak a dugulás elhárítás terén, akkor a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás, ha bárhol a lefolyókban vagy a vécében dugulást észlelünk, forduljon duguláselhárító szakemberhez. Ezzel a megoldással lehetősége van leggyorsabb legrövidebb idő alatt megszűntetni a dugulást, nem kell fölöslegesen pénzt költeni vegyszerekre, oldószerekre.

Pénzt és időt spórolhat meg egy jó, megbízható szakemberrel. A szakember profi gépparkkal rendelkezik, ami nekünk házilag nem áll a rendelkezésünkre.

 

Hívjon bizalommal! Dugulás elhárítás falbontás nélkül garanciával.

 

Harcsa Sándor 0620 491 50 89

 

 

 

 

© Duguláselhárítás Gödöllő 2015–2024, Minden jog fenntartva!
Készítette: Harcsa Sándor