2017. 01. 30.

Csatornadugulás elhárítás

Csatornadugulás elhárítás Pest megyébe

Ahol lefolyók csatornacsövek vannak, ott előbb utóbb a dugulással is számolni lehet és kell. Több lakásos társasháznál nem biztos, hogy ott jelentkezik a dugulás ahol figyelmetlenül bele öntöttek valamit nem oda való dolgot a lefolyóba. A csatornákkal lefolyókkal kapcsolatos problémák, helységtől időjárástól függetlenül előfordulhatnak.

Ha van, az udvaron tisztító nyílás nem árt időközönként bő vízzel átmosatni, ezzel is sokat tudunk javítani a csatornacső állapotán. Amennyiben ilyen szolgáltatásra lenne szüksége gyors és hatékony dugulás elhárításra, forduljon bizalommal hozzám! Vállalok a lakáson belüli, és épületen kívüli lefolyó és csatorna problémák szakszerű javítását. Tapasztalataink azt mutatják, hogy sok esetben a lefolyóba került, oda nem illő tárgyak, felelősek a dugulásért. De nem ritka az sem, hogy a kertrendezés fásítás során a csövekhez túlságosan közel ültetnek valami kúszó nővényt vagy fát. Volt eset, amikor közvetlen a lefolyócső nyomvonalára ültetett növények, fák gyökerei benőttek a lefolyócsőbe, és az idők során könnyedén dugulást okoztak. Ezért a dugulás elkerülése érdekében jól tervezze meg a kerti ültetés helyszínét. Sok bosszúságtól megkímélheti magát az ember. Ha úgy érzi, nem folyik le tökéletesen a lefolyóba a szennyvíz, akkor kérje egy vízvezeték szerelő véleményét segítségét.

Továbbá vállalunk: Mindennemű vízszerelési munkát. Csatorna kiépítést javítását, és cseréjét. Vécék, és tartályok, mosdók, csapok cseréjét.

 

Nálunk nincs kiszállási díj, Nincs folyóméter díj, Nincs hétvégi felár!

Nincs óra díj! Hívjon bizalommal. Köszönöm.

Csatornadugulás elhárítás vízszerelés 06 20 491 5089

 

© Duguláselhárítás Gödöllő 2015–2023, Minden jog fenntartva!
Készítette: Harcsa Sándor