2017. 03. 06.

Mosogató duguláselhárítása

Dugulás elhárítás 06 20 491 5089 a mosogatónál

Nagyon sok esetben csak rajtunk múlik, hogy dugulás lesz vagy nem. A mosogatásnál, ha a tányérokról letöröljük a darabos szennyeződéseket és tesszük a mosogatóba, akkor már nagyon sokat tettünk a dugulás megelőzéséért. Miért alakul ki dugulás könnyen a mosogatóba? Sok esetben a tányérokkal együtt a szennyeződés is bele kerül a mosogató medencébe.

Bövebb…gomb

Innen már teljesen egyenes út visz a csatornarendszerbe, a lefolyócsőbe. Ezután ez már visszafordíthatatlan folyamat lehet, ami elindult. Ezen az sem tud segíteni, ha több mosogatószert vagy mosószert használunk. Sőt általában a sok vegyszer a túl sok mosogatószer okozza a legtöbb dugulást. A dugulást úgy is megelőzhetjük, ha a mosogatóba bele került szennyeződés, akkor mielőtt leeresztjük, beleteszünk egy kis fém vagy műanyag szűrőt. Meg fogunk lepődni, hogy mennyi szennyeződés van a mosogató vízben, amit a szűrő könnyedén felfog. Ezután már csak a szűrőt kell tisztítani. De azért csak akkor tegyük bele a szűrőt, ha piszkosabbak az edények, mert a szűrő a koszt felfogja, de a vízáramlási sebességét is lassítja. Ezekre az apró dolgokra figyeljünk, és sok problémától megkímélhetjük magunkat.

Továbbá vállalunk Budapesten az, I, II, III, IV, V, VI, dugulás elhárítást, VII, VIII, IX, X, XI, zuhanyzódugulás elhárítást, XII, XIII, XIV, XV, mosdó dugulás elhárítást, XVI, XVII, XVIII, XIX, vécédugulás elhárítást, XX, XXI, XXII, XXIII, mosogató dugulás elhárítást.

Pest megyébe: Gödöllő, Kistarcsa, Kerepes, Szilasliget, Vecsés, Monor, Gyömrő, Mende, Maglód, Gyál, Üllő, Péteri, Gomba, Úri, Gödöllő Mária besenyő, Szada, Veresegyház, Pécel, Örbottyán, Szada, Dunakeszi,Fót, Fótliget, stb.

Dugulás elhárítás falbontás nélkül vízvezeték szerelés

Nálunk nincs kiszállási díj!

Nincs folyóméter díj!

Nincs óra díj!

Nincs ünnepnapi és hétvégi felár!

”Semmi kétség Sanya a segítség”

Dugulás elhárítás 06 20 491 5089

 

© Duguláselhárítás Gödöllő 2015–2024, Minden jog fenntartva!
Készítette: Harcsa Sándor