2016. 12. 08.

Szifon karbantartása

Szifon karbantartása, szétszerelése jó tanács.

Általában ha dugulás keletkezik érdemes a szifonokat megnézni és kitisztítani. Nagyon gyakran, találhatóak lerakódások bennük és ezek eltávolításával meg is szűnhet a dugulás. A nagyon régi szifonokhoz érdemes szakembert hívni, nehogy nagyobb bajt okozzunk, mint ami van.

Ha rászánjuk magunkat mégis arra “adnánk a fejünket”, hogy nekiveselkedünk és szétszedjük, szifonunkat ahhoz nyújtunk egy kis segítséget:

Először is helyezzünk a szifon alá egy vödröt, hogy szétszedésnél a benne lévő szennyvíz a vödörbe folyón ne a konyhaszekrénybe vagy alá. Egyszerűen fogjuk meg és csavarjuk szét a szifont, vigyázva a tömítésekre nehogy sérüljenek. Körül tekintően tisztítsuk ki a szifont, öblítsük ki jól, és utána kezdjük összeszerelni. Ügyeljünk rá, hogy minden tömítés jó helyre kerüljön vissza, ez nagyon fontos.

Ha itt volt a dugulás oka, most fellélegezhetünk, mert valószínűleg megoldottuk, de ha esetleg ezután se működne, akkor hívjon vízszerelőt vagy egy dugulás elhárító szakembert. Forduljon hozzánk bizalommal.

„Semmi kétség Sanya a segítség”

Dugulás elhárítás, vízvezeték szerelés, Harcsa Sándor 06 20 491 5089

 

© Duguláselhárítás Gödöllő 2015–2024, Minden jog fenntartva!
Készítette: Harcsa Sándor